DJ Remy Star

house – techhouse – future disco

DJ Remy Star (ook wel: Remy Groenendijk) is geboren in Gouda, Nederland op 14 december 1998. Zij heeft gestudeerd op de havo. Haar passie voor muziek is altijd al in haar leven geweest. Vanaf haar geboorte is zij al bezig met muziek. Haar vader is DJ en trad vaak op. Ook had hij een eigen studio waar Remy vaak te vinden was. Remy ging vaak mee naar optredens, al van kleins af aan. 

Later is zij zelf aan de slag gegaan met muziek. Ze ging zelf eens achter de draaitafels staan en nummers maken. In 2016 werd zij gevraagd door de regionale radiozender om daar te komen draaien. Dit heeft ze gedaan en ze kreeg een hoop goede reacties. 

Remy is steeds vaker gaan optreden bij de radiostations en op feestjes, en dit blijft ook zo doorgaan. Ook is Remy verder blijven gaan met muziek maken. Een aantal labels hebben haar benaderd en er zijn tracks uitgebracht, onder andere bij IB Music Ibiza. Er zijn vele contacten uitgekomen. In juni 2018 is zij naar Ibiza gegaan. Daar heeft zij onder andere een videoclip opgenomen voor de track “Destination Ibiza (Figueretas Mix).

Female DJ/producer  from The Netherlands

Stijlen: Clubhouse – Techhouse – Deephouse – Dubhouse – Discohouse – Nudisco – Futuredisco – Funkyhouse – House – Techno – Oldskool Disco & more !

Remy Star
Scroll naar top