MC Nevermind

early hardcore – tranceclassics – hardstyle – edm – bigroom house – freestyle – hardcore – up tempo hardcore – trance – techno

Als kleine jongen al bezig met house en disco, wat later naar de early hardcore en hardhouse ging en pas helemaal verknocht geraakt aan deze muziek in 1996 toen die als 13 jarige mee mocht naar global hardcore nation in het sportpaleis in Antwerpen. 

Tot 2000 geen feestjes en festivals meer gehad en vanaf daar begon het weer samen met vrienden naar de eerste edities van Masters of Hardcore, raving nightmare enz en dis ook de grotere mc’s aan het werk zien als Syco, Drokz, Ruffian en Allee en zien dat wat zij deden was een inspiratie, het duurde tot 2005 voordat hij de mic op pakte op een feest avond op de kazerne en daar begon het. 

Met kleine feestjes en kroeg avondjes lag het tot aan 2012 een beetje stil en aan de hand van MC da Hustla hem weer een kans gaf op Metro overdrive in discotheek de Metro in Deurne en GGH in Venray had hij weer wat boekingen te pakken. Na weer wat kleinere feestjes (ook in Duitsland) lag het weer stil tot 2017 waar hij leuke trance classics feestjes mocht doen voor switch events en bookings en kon zo het podium op met DJ Francois (Zino) DJ Pavo DJ Genius en DJ Nowax, in 2017 kwam ook voor de sluiting van de ace of spades area Spitnoise met het verzoek om hem te begleiden in zijn set. Na 2018 weer 3 tranceclassics feestjes te hebben gehost en een gast optreden te hebben gedaan op Dominator met Shadowlands Terrorists, wil hij meer en groeien als een host.

mc-nevermind
Scroll naar top