Secret Bandits

Electro House, Bass House, Future House

Secret Bandits is een dj-duo bestaande uit Marc Trompper en Michael Calame. Zij ontmoetten elkaar in 2011 tijdens een optreden waar zij zelf draaiden onder andere aliassen. Tot aan 2016 waren het vrienden die vaak de studio indoken voor samenwerkingen.

Vanaf 2016 besloten zij hun krachten te bundelen en zich te focussen op het uitbrengen van muziek. Dat leidde in januari 2017 tot het uitbrengen van hun eerste track ‘Jack It’ die meteen terug te vinden was in de Beatport top 100. Inmiddels heeft Secret Bandits 7 tracks uitgebracht bij onder andere Ensis Records en het Italiaanse EDM Records, waar hun Big Room track ‘Don’t Let The Bass Catch Ya’ op uit kwam. Deze track heeft meer dan 2.500 Spotify streams opgebracht.

In de zomer van 2018 bereikte Secret Bandits een nieuw hoogtepunt. Het Amerikaanse label FVYDID bereikte een #1 album plaats op Beatport waar ook ‘Game Over’ van Secret Bandits op te vinden was.

Ook op het gebied van optreden was 2018 een mooi jaar met welgeteld 49 boekingen, met als uitschieter het eindfeest van de Volvo Ocean Race. Ook in de toekomst blijft Secret Bandits muziek uitbrengen en gaan zij op zoek naar hun unieke sound om uiteindelijk dat ultieme doel te bereiken, namelijk: ‘De wereld over vliegen als dj/producer-duo.

Scroll naar top