Steve Hike

techno

Steven Heukers (13-3-1994) is opgegroeid in Deurne. Met een passie voor muziek als kleins af aan begon hij op mijn 15 jarige leeftijd met gitaar te spelen en wist hiermee zijn creativiteit uit te drukken. Na zijn middelbare schooltijd is hij in contact gekomen met elektronische muziek en besloot hiermee een dj alias te beginnen. Hij begon met het draaien van house, en met een vriend begon hij een duo genaamd Energetics.

Als Energetics draaiden zij op verschillende plekken in Noord-Brabant, van een open-set + sluitings-set op Paaspop 2014 op de SoDifferent talent stage, naar Den Bosch, Cafe Cinq, in de line-up met JAGGS. Tot aan Refreshed in schijndel NYE 16’ > 17’ waar zij mochten draaien voor 3 á 400 man.

Nadat Steven steeds meer techno evenementen bezocht is het duo uit elkaar gegaan en beide een andere weg ingeslagen. Vanaf hier ontstond Steve Hike, een techno-dj, waarbij het produceren van platen een stuk beter afging dan house. Hard werkende voor een EP die uitgebracht zou worden door een Nederlandse platenmaatschappij, die helaas op het laatste moment heeft geannuleerd door faillissement. Sindsdien op wat kleinere feestjes gedraaid en wat naam gemaakt.
Sinds 2017 heeft Steve Hike een KvK nummer en is hij professioneler begonnen.
Steve Hike stickers zijn er inmiddels ook gekomen en hiermee stijgt het aantal paginabezoekers.

Keihard werkt Steve aan tracks en mixtapes. En hij blijft zich daarbij ontwikkelen door zijn grote passie; de muziek. En daarbij horend een energieke live set neer te zetten.

Steve Hike 3 keer op de radio geweest, 1 keer via een mixtape en 2 keer live in Zuid-Scharwoude bij Compleet FM en bij RTW FM.

RTW FM Waddinxveen

Steve Hike
Scroll naar top