The Connector

Big room – deep house – future house – house – hardstyle – moombahton – progressive house –  techno 

Ishvar Nirandjan (alias DJ Theconnector, 08-12-1999) is bekend van het draaien en produceren van EDM-muziek. Hij is grotendeels een big room/progressive house DJ. 

Naast het draaien produceert Ishvar ook EDM-tracks. Een van de redenen is dat de tracks van vandaag minder gevoelens/emoties overbrengen. Ishvar wil dat juist in zijn tracks verwerken. Hij wil ervoor zorgen dat de luisteraar het gevoel en emotie meekrijgt. Wat de emotie maakt, is meestal de melodie. Dat is ook de reden, waarom muziek hem meesleept in de muziekwereld, door de melodieën die sommige liedjes bevatten. In Ishvar’s muziekproducties wordt er meer op de melodie gefocust, zodat de luisteraar het gevoel en emotie meekrijgt van de melodie.

Niet alleen in producties trekt Ishvar dat mee, maar ook als een DJ. In zijn DJ sets zoekt hij naar het unieke balans, waar het publiek naar verlangt, tussen melodierijke en club tracks door middel van spannende mashups, waar een vleugje emotie bij komt, zodanig dat het publiek meegetrokken wordt in een andere wereld voor een unieke belevenis.

Ishvar’s ervaring is er zeker. hij heeft sets gedraaid van 5 uur lang achterelkaar. Alhoewel lange set tijden niet alles is, improviseert hij iedere keer in zijn DJ sets om zichzelf aan te passen aan het publiek. Naast het live draaien heeft hij ook de benodigde DJ ervaring om op een radio station te kunnen draaien.

Scroll naar top